2000 TL ve üzeri siparişlerinizde KARGO BEDAVA

Kaliteli Ürünler | En Uygun Fiyatlar | Tüm Ürünlerde Aynı Gün Kargo
Yeni
NO-TEL
NO-TEL

NO-TEL PR 600T 30 Watt Duvar Tipi Hoparlör

0 yorum

NO-TEL PR 600T 30 Watt Duvar Tipi Hoparlör Hoparlör çapı: 6.5" (16 cm) - 30 Watt Tweeter: 0.5" (13 mm) Mylar Dome Hassasiyet: 89 dB Frekans Aralığı: 70Hz – 20kHz Beyaz renk

10 Adet ve Üzeri Alımlarda Sepette İndirim!

VAR

600,00
645,00
%7

82,60 'den başlayan taksit seçenekleri için tıklayın

Havale Fiyatı: 582,00

Adet

Siparişiniz 1 iş günü içinde kargoda

NO-TEL PR 600T
30 Watt Duvar Tipi Hoparlör

  • Hoparlör çapı: 6.5" (16 cm) - 30 Watt
  • Tweeter: 0.5" (13 mm) Mylar Dome
  • Hassasiyet: 89 dB
  • Frekans Aralığı: 70Hz – 20kHz
  • Beyaz renk

 

NO-TEL PR 600T - 30W Duvar Tipi Hoparlör
NO-TEL PR 600T, güçlü ses çıkışı ve geniş ses yayılımı sunan, duvar montajına uygun, profesyonel bir hoparlör modelidir. 6.5" (16 cm) çapındaki hoparlör, geniş alanlarda homojen ses dağılımı sağlayarak mükemmel bir dinleme deneyimi sunar.

30W hoparlör gücü, orta ve büyük ölçekli mekanlarda daha güçlü ve net ses çıkışı sunarken, 0.5" (13 mm) Mylar Dome Tweeter, tiz frekansları hassas bir şekilde işleyerek doğal ve ayrıntılı bir ses performansı sağlar.

89dB hassasiyet değeri, düşük güç tüketimiyle yüksek ses seviyesi sunarak enerji verimliliği sağlar. 70Hz – 20kHz geniş frekans aralığı, bas ve tiz sesleri dengeli bir şekilde ileterek doğal ve berrak bir ses kalitesi sunar.

Şık ve modern tasarımı, iç mekan dekorasyonlarıyla uyum içinde çalışır. Beyaz renkli dış yüzeyi, estetik bir görünüm sunarak çevreye uyum sağlar.

Bu hoparlör, alışveriş merkezleri, mağazalar, restoranlar, oteller, konferans salonları, eğitim kurumları ve ofisler gibi geniş alanlarda yüksek ses kalitesi sunmak için ideal bir çözümdür.

Bu ürünü denediniz mi? Yorum ekleyin

Güvenlik Kodu

Ürüne ait yorum bulunmamaktadır.

Benzer Ürünler

Whatsapp Destek

© 2020 Ardıç Teknoloji Bilişim San. ve Tic. Ltd. Şti.. Tüm hakları saklıdır.

Hipotenüs Hipotenüs® Yeni Nesil E-Ticaret Sistemleri ile Hazırlanmıştır.